Facebookon a Facebook


Ha nem tölt be, klikk ide!

Facebook

Facebook klubok és ami mögöttük van!

A közösségi marketing szent grálja

2010.05.05. 20:16 - Facebook

Bolyongva a Facebookon észrevettem, hogy a Social media oldalt sokan ajánlják. Megnéztem hát, hogy miről is van szó. Nos, a varaljay.com címen elérhető weboldalról, amely mintha családi vállalkozás lenne. Olvasgatva a cikkeket, a közösségi marketing magyar szent grálja lehet az oldal, sőt valódi központ, hiszen rengeteg hozzászólást kap egy-egy poszt.

 Természetesen Facebook klubja is van, ami számomra kisebb fajta csalódás volt. Egyrészt azért, mert azon kívül, hogy megosztja az új cikkjeit semmi plusszt nem ad. Az ember itt várna 1-1 extra hozzászólást, gondolatot amitől többet kap az átlagfelhasználó, mintha feliratkozna az oldal RSS csatornájára.

Másrészt érdekes, hogy a twittertaplós nagyarc is szerzőként működik közre az oldalon és a klubban (megjegyzem meglepően jó cikkeket ír ide).

Szóval ettől függetlenül, ha akarsz iratkozz fel a varaljay.com RSS csatornájára.

A bejegyzés trackback címe:

https://facebook-klub.blog.hu/api/trackback/id/tr842025937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

webkukkolo · http://webkukkolo.net 2010.05.23. 22:02:45

Hűű... erre még valaki emlékszik? Köszi a bókot! :)

Facebook 2010.05.23. 22:50:47

@punyek: tényleg! köszi, hogy szóltál!
süti beállítások módosítása