Facebookon a Facebook


Ha nem tölt be, klikk ide!

Facebook

Facebook klubok és ami mögöttük van!

Utálom...

2010.04.23. 12:06 - Facebook

Címkék: spam klub facebook utálom

Facebook klubok górcső alatt, az utálom címszó keretein belül... Vajon mit utál a magyar nemzet a Facebookon? Mekkora IQ-ra vallanak a klubok?

Mai keresésünk az utálom szóra irányult, és meglepő 169 találat érkezett a dologra. Lássuk hát Mit utál a magyar nemzet a facebookon ennyire? (Persze mindet nem sorosljuk fel, akit érdekel az klikkelhet egyet: IDE!)

Utálom ha rejtett számról hívnak!

Gyakorlatilag 10.100 követője van a klubnak, bár értelme semmi! Adva van sok birka barom, aki azzal akarja kifejezni véleményét, hogy csatlakozott ehhez és királyul előadja magát. Érdemes megfigyelni, hogy a téma oly szerteágazó, mint egy átlagos amerikai országút (gyk: egyenes és unalmas). Mindenki elmondja, hogy nem szereti. Egy-két magát filozófus zseninek hivő arc pedig belemagyarázza a pszichológiától kezdve a teremtésig a saját nagy káosz elméletét ebbe a baromságba!

Semmi kreatív nincs a témában, maximum a klub létrhozóját illeti dicsőség, mert ő már bizonyára tudja, amit az a 10.000 hülye nem: ahogy nő a klub tagság, értékesebb lesz a klub, és amindenféle reklámajánlatokért majd pénzt kereshet a sok hülyén, aki nem szereti, ha rejtett számról hívják!

Utálod és birka vagy? Klikk és lépj be!

Utálom amikor rám ír valaki, akivel nem akarok beszélni...

592 totálisan nem normális nyávogós rinyapina klubja... Egyrészt: az akivel nem akarsz beszélni tud arról, hogy nem kívánatos? Odaálltál elé, és közölted vele, hogy bocs, de nem akarok veled beszélgetni? Dehogyis! Játszod az agyad, mint egy rinyapina kurva és a Facebookon az illető háta mögött - következésképpen egy kétszínű, hazug tapló vagy - belépsz egy klubba, amitől keménynek érzed magad, de ebben a klubban még egy rophadt mondatot se írtak a klubtagok (egy magát viccesnek hivő balfasz kivételével), de a klub... Nem baj! Kemények vagytok!

Kemény vagy te is, és utálod? Klikk!

Utálom azokat, akik plusz papírt kérnek dolgozatírásnál

Ahogy a buzi Mr. Furkó mondaná a South Parkban: "Fúúú de jó vagy!". Ülj le fiam, elégtelen! Az élettől is ezt kapod! Mind a 626 gyökér meg is érdemli, hogy klubtag!

Klikk és légy gyökér!

"Utálom az összes mocskos pénzéhes kurvát!" VS.  "Útálom az összes mocskos pénzéhes pasit,akik csak dugni akarnak"

 

Hát igen... A szex, a pénz és a nemi ellentétek mit ki nem hoznak IQ-val megálldott honfitársainkból!

Az előbbi klub 1385 fővel van megálldva, míg a második 12-vel (és frenetikus helyesírással). Valószínűleg a klubok kiagyalói bánatukban a világnak szórja ki lelküket, hiszen erre is nagyon jó a Facebook.

Ha te utálod a pénzéhes ribancokat, ide! Ha a pénzéhes pasikat akkor ide, ha mindkettőt akkkor ide is és oda is, ha egyiket se, akkor meg sehova ne kattints!

utálom az öregember szagot

Talán a taplóság mélypontja ez a klub és iszonyatos szégyen, hogy 697 gyökér lát benne fantáziát... Persze az irónia beleszólt, hiszen a képek közt kapásból egy faszkalap gyökér barom eregeti izomhónalj szagát, amely bizonyára kellemesebb, mint az öregember szag!

Te is inkább szagolod izomkrisztián hónalját, mint az öregeket? Akkor nosza, klikk!

 

Utálom a spamelő köcsögöket!

Ez is egy magasröptű agyszülemény, bár ennek még mintha létjogosultsága is lenne. Ugyanakkor a szerzőjének IQ-jára vall ez a cím. Meg a klubtagokéra is, hiszen azért 65-en mégis csak vannak.

Belépsz?

Alakítsuk meg az utálom, ha utálsz olyan dolgokat, amikhez IQ kell klubot?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://facebook-klub.blog.hu/api/trackback/id/tr782024821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpetya · http://www.petyasite.hu 2011.06.01. 15:07:07

ez a blog kb ugyan annyit ér mint ezek a klubok a facebookon...
süti beállítások módosítása